Login

Kalender

<<  September 2020  >>
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
   1  2  3  4  5  6
  7  8  910111213
14151617181920
21222324252627
282930    

Leuven
Al Capone TD PDF Afdrukken E-mailadres

Het praesidium en de leden van Klamme Hand Leuven hebben het genoegen u en uw vrienden uit te nodigen op hun jaarlijkse Al Capone TD. 

Deze avond zal volledig in het thema van maffia gegoten worden. Om de avond goed te starten, zullen we beginnen met een gezellige présoirée en een pokertornooi.
Niet vergeten om tijdig voor het tornooi in te schrijven want de plaatsen zijn beperkt(50 personen).
This night Leuven will burn!

Bereid jullie voor op massa’s whiskey, sigaren en gunfights! Uiteraard zullen er ook containers bier & stevige beats aanwezig zijn! 
Laat jullie meeslepen in deze Klamme nacht en Al Capone zal in ieder van jullie naar boven komen!

Lees meer...
 
Gastactiviteit 2de semester Klammopolie PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Olivier Vinckenbosch   
zaterdag, 27 februari 2010 16:03

Gastactiviteit Klammepolie

De bedoeling:

Kingzen en kennismaken met de potentiële verse schachten, een kleine kennismaking


De realiteit:

Klammepolie, het Spouwfest 3000 van de lage landen. Midden in ons geliefde café omdat de zaal bezet was. Vers potentieel dat zich keihard smeet. Plateau's die sneller gezopen als getapt werden. Kortom: een kleine kennismaking.      


Wat vooraf ging:

Wiki en Pedro besloten stiekem om er een heftige gastactiviteit van te maken. Ze toverden een heus Klammepolie bord ineen. Verstevigd met hout en geplastificeerd om de reeds bekende reden: onze geliefde senior Loco.


De avond zelf:

Licht zenuwachtige zieltjes wachten op ons in het Klokhuys. Onwetend maar vol enthousiasme. Een kleine voorstellingsronde geeft ons al meer zicht op welk vlees we in de kuip hebben, volbloed zuipers die een doel zoeken. Loco vergeet in zijn eigen enthousiasme dan maar even dat het refrein een tweede keer gezongen wordt na strofe 2 van ons clublied.

Het bord ligt klaar en spreekt voor zich. 15 adfundums voor Loco's equivalent van de moslims hun 40 maagden: Den Boule. De kanskaart "Laat een vrachtwagen over uw lichaam rijden." voor Lucy. En niet te vergeten, de heilige Hert die zich bij ons voegde. Stiekeme spouwtjes ( weer Loco) en minder stiekeme spouwtjes volgden elkaar op in sneltempo. De plateau's werden aangerukt alsof Hasseleta en Hesbania samen een cantus bezig waren. Wiki vulde de pompbak, Daenen de pisbak en Foor het toilet in een straffe oefening syncroonspouwen. Een vergeten avond om niet te vergeten.

 

Foor

Ab-actis 09-10 Leuven

 
Galabal Klamme Hand PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Olivier Vinckenbosch   
zondag, 14 februari 2010 15:38

Laatst aangepast op zondag, 28 februari 2010 17:35
 
Over Klamme Hand Leuven PDF Afdrukken E-mailadres

Wees van harte welkom op de website van Hoogstudentenclub Klamme Hand Leuven.
Met trots kunnen we u melden dat Klamme Hand Leuven is heropgericht in academiejaar 2008-2009 na 3 jaar van inactiviteit.

 

Moge Klamme Hand leven, groeie en bloeie!

U kan op deze website terecht voor allerhande informatie omtrent onze club.

GESCHIEDENIS:

 

Klamme Hand is opgericht in 1978-1979 door 4 studenten. Van oorsprong is Klamme Hand een Diepenbeekse studentenclub. Vanaf haar oprichting probeert zij om gelijkgestemde zielen van de verschillende faculteiten (maar voornamelijk TEW en HI) in Diepenbeek te verenigen. Gebaseerd op de drie pijlers collegialiteit, absurditeit en originaliteit proberen zij kleur te brengen in het Limburgse studentenleven. Vandaag de dag is Klamme Hand de oudste nog actieve hoogstudentenclub van het Limburgs Universitair Centrum( nu de Universiteit Hasselt).

 

Doorheen de jaren zijn de leden van Klamme Hand Diepenbeek uitgezwermd over de Vlaamse universiteiten en zo komt het dat er ook een afdeling van Klamme Hand in Leuven (KUL) is en één in Brussel (VUB). Jammer genoeg staat deze laatste afdeling momenteel op non-actief.

 

Klamme Hand Leuven is opgericht in 1980 onder het gezag van senior Dirk Vanderhooydonck v. Kerkuil. Vanaf haar ontstaan is de club actief binnen de Limburgse Gilde. In 1993 heeft de club haar SK-herkenning gekregen. Ook Klamme Hand Leuven is niet kunnen ontkomen aan de wervelwind die er heerstte in het Leuvense clubleven en heeft zijn loodje moeten leggen in 2005. Onder het goedkeurend oog van oudleden Gianni Pauwels v. Flair, Thibaut Heeren v. Hool en Tommy Timmermans v. Noin heeft Klamme Hand Leuven wederom het licht gezien in 2008.

 

De club wordt geleid door een senior en een vice-senior, bijgestaan door een quaestor en een ab-actis en ondersteund door een actieve oud-ledenwerking. Klamme Hand kom je in Leuven regelmatig tegen op TD’s, cantussen, sportactiviteiten, kwissen en culturele activiteiten, bovendien is er elke week ook een clubavond. Ieder jaar organiseert Klamme Hand leuven haar beruchte ‘Champagnefuif’ en de Al Capone TD.

 

 

Interesse?

 

Geen nood, wij vinden u wel,

met groene groet,

 

Klamme Hand

 

 

 
<< Start < Vorige 11 12 Volgende > Einde >>

Pagina 12 van 12